Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 18. maja, smo v Športni dvorani Litija pripravili zaključno prireditev V znanju je moč. Zasnovana je bila v stilu malega šefa Slovenije, kajti  naša učenca Saš in Tim sta v kuharskem dvoboju šoli prislužila 6000 evrov. V programu so nastopili učenci 1. triade s Pedenjpedom, učenci s Podružnične šole Polšnik so priredili kultno reklamo za Frutek. Uspehe naših učencev na državnem nivoju in nagrajene projekte, ki jih izvajamo preko Erasmus+, so obiskovalci spoznali preko filmčka, ki sta ga pripravili Anita Eltrin in Vita Kralj.

Prav tako so se v program vključili učenci iz Češke in se zahvalili našim  staršem  gostiteljem za gostoljubnost. Za dramski del so poskrbeli učenci ID Kulturne urice in uprizorili odlomek iz Matilde. V program se je vključil Sašo Stare, ki je malima šefoma  posnel nasvet, zakaj so starši takšni, kot so. Kako plešejo pri ritmični gimnastiki, so pokazali  učenci Podružnične šole Sava in matične šole, koreografijo sta si zamislili Karolina Aškerc in Lea Vozel.

Ljudske običaje na Dolenjskem v času velike noči so prikazali učenci Podružnice s prilagojenim programom, za oblačila, rekvizite in rdečo nit točke so poskrbele Sandra Rihter, Alenka Vidgaj in Polona Baš Jere.

Plesalke NIP Umetnost ne manjkajo na nobenem dogodku. Tokrat sta združili moči Tjaša Dražumerič s koreografijo in Neja Debeljak s priredbo pesmi Moja mama je strela ter We don’t need no education, s katero so zaključili program, pri tem so se jim pridružili  še  učenci 2. triade.

Prireditev je bila dobrodelno obarvana, zbirali smo denar za malo Karolino, ob koncu se je njen oče, v nabito polni dvorani, zahvalil vsem za darovane prispevke.

 

V skupini, ki je idejno zasnovala prireditev, so sodelovale: Jana Štojs, Anita Eltrin, Barbara Klanšek in Petra Prosen.

Dostopnost